субота, 8. децембар 2012.

MEMORANDUM JEDNOG EUROSLINAVKA



Ja kao euro entuzijasta nemam veliku mudrost i državnički duh kao velika većina naših, što političkih, što crkvenih elita, ali eto poželeh da i ja dam doprinos tom nadasve moralno visokom činu i obavezi svakog iskrenog patriote. Kako pročitah memorandum koji  nije  napisala SPC i koji nije upućen predsedniku Nikoliću reših i ja da ne napišem dopunu istog pošto smatram da isti, koji ne postoji, nije obuhvatio sve.  Evo nepostojećih i ne napisanih novih osam tačaka:

  • 1   Poništavanje granica Petra Stambolića je prvi potez, imamo se vratiti na južnu granicu Cara Dušana do Korintskog zaliva i oko toga ne sme biti zbora.
  • 2.   Uklanjanje Bonstila je neophodan ali ne i dovoljan potez, gospoda će morati za sve vreme boravka u istom da plate globu koju ćemo im naknadno uspostaviti ili će nam omogućiti postavljanje baze na svojoj teritoriji u istoj veličini i istom vremenskom intervalu. Troškovi, organizacija i transport kao i povratak  padaju na teret njihov, jer se mi nemamo čime do tamo sami prebaciti.
  • 3   Kako mi ne posedujemo aeroplane niti imamo dovoljno bombi da bi vratili istom merom, gospoda okupatori se moraju samoizbombardovati po ciljevima koje cemo im naknadno ispostaviti kada nam budu dozvolili da kroz sokoćalo zvano satelit lociramo za njih kritične vojne ciljeve. Takođe moraju obezbediti tehničku podršku koja nam ima objasniti kako se to čudo koristi.
  • 4  Prinuda se kao sredstvo komunikacije sa nama mora izopštiti iz prakse te uvesti standardna administrativna procedura koja ima proći sve birokratske i duhovne provere i kao odobrena od istih  može su uzeti u razmatranje od strane političara, u suprotnom ista se mora smatrati neprihvatljivom i o njoj se više neće govoriti.
  • 5  Čudne i nerazumne priče današnje političke elite se pre puštanja u javnost imaju podvrgnuti istoj ovoj gore pomenutoj procedure i nije dozvoljeno iste iznositi u javnost. Isti se za ne pridražavanje procedure imaju kažnjavati batinjanjem po debelom mesu. Broj udaraca se ima naknadno odrediti zavisno od sadržine izgovorene reči ili saopštenja kao i broja reči.
  • 6   Sve NVO organizacije i mediji sumnjivih patriotskih načela će pre donošenja plana i programa emisija isti dati na proveru zajedno sa transkriptima svih emisija. O spisku istih će odlučiti NAŠI istaknuti predstavnici te on nije za stalno utvrđen i moguća ga je menjati. Umesto crtanih filmova kao np. sundjer bob, štrumfovi se imaju puštati crkveni crtani filmovi (Stvaranje sveta, Nojeva barka, Josif i  njegova braća…) a za iste pomenute mediske kuće imaju platiti autorska prava.
  • 7    Tačka jedanaest Ustava Republike Srbije se  ima promeniti te će o njenom konačnom izgledu odluku doneti autor prvog memorandum koji inače nije napisala SPC, ne postoji,  te nikad i nije poslat predsedniku Nikoliću.
  • 8  Svakom lokalnom parohu njegova pastva ima prikupiti sredstva za kupovinu prevoznog sredstva kako bi se sve ove prvenstveno za nas a i za našu zemlju teške odluke lakše sprovodile u delo. Isti mora biti minimum marke TOYOTA RAV 4x4 2.0 i ne stariji od godinu dana benzinac.

3 коментара:

  1. Moj ti je savet da ovo zaštitiš (copyright)...Može ti se dogoditi da neki NAŠI istaknuti predstavnici ovo ugrade u svoj program. A ti ostaneš kratkih rukava...

    ОдговориИзбриши
  2. Pogleda ovu sliku odlicno se uklapa.
    http://www.blic.rs/Strip/1548/Marko-Somborac

    ОдговориИзбриши
  3. Ovaj tekst otvara nekoliko tema o kojima bi moglo da se piše odnosno svaka tačka iz tvog memoranduma je tema za sebe i može se pisati o tome...

    A moj komentar na tekst je: bilo bi smešno da nije žalosno, mučno i posve istinito... Kroz teška vremena prolazimo ali to nam nije ništa strano. Decenijama unazad teško živimo. Ono što je najstrašnije u celoj priči što je izgleda došlo vreme za naplatu i svođenje računa... I taj famozni(ne)postojeći memorandum je samo pokušaj da se preudprede neke stvari ili pak odlože na neko vreme ali nema više vrdanja. Priterani smo u ćošak.

    ОдговориИзбриши